parfume

Ny stil og nyt udtryk med ny parfume

Ny stil og nyt udtryk med ny parfume

En gang imellem skal man prøve noget nyt. Forandring fryder, hvad end det gælder din hårfarve og frisure, din tøjstil, dine accessories og din makeup. Og faktisk også når det gælder din parfume. Måske har du brugt den samme parfume igennem mange år – så længe, at den nærmest er en del af din personlige signatur. Kunne det så ikke være skægt at prøve noget helt nyt og anderledes?

Skift parfume, og få en helt ny udstråling

Måske har du ikke tænkt så meget over det, men din parfume bidrager faktisk mindst lige så meget til dit samlede udtryk som dit hår, din makeup og din påklædning. Har du altid den samme parfume på, vil andre mennesker begynde at forbinde dig med den duft og de konnotationer, der hænger ved. Skal du således skifte stil og udtryk, er det vigtigt, at du også finder en ny parfume som kan matche.

Din nye parfume skal passe til dig

Det er dog stadig essentielt, at din nye parfume passer til dig og din krops unikke kemiske sammensætning. En parfume, som dufter skønt på din veninde, kan udvikle en markant anderledes duft når den er i kontakt med din hud.

Derfor skal du ikke styrte direkte ud og købe den første, den bedste parfume, du har set i reklamerne. Du bør udvise mindst lige så megen omhu når du køber parfume, som når du vælger tøj eller frisure. At vælge den rette parfume kan tage dage, idet hver parfume skal have tid til at udvikle sig på din hud, førend du kan tage stilling til, om det er din nye duft.

Find din nye parfume – og bestil den online

Du kan teste dine udvalgte parfumer i et stormagasin eller dit lokale parfumeri. Når du har fundet den parfume, der passer til dig og til din nye stil, kan du med fordel bestille den online på https://www.sephora.dk/parfume/