catering

Lækker catering med mad i høj kvalitet

Lækker catering med mad i høj kvalitet

Når du står for at skulle arrangere en større social sammenkomst – for eksempel firmaets årlige sommerfest, familiens store julefrokost eller måske en rund fødselsdag med masser af gæster – er maden et af de helt store og vigtige mener.

Det er en stor opgave at skulle tilrettelægge måltidet, og at skulle vælge, hvilken karakter, det skal antage. Skal det være buffet, fad servering eller portions anretninger? Hvor meget spiser folk? Skal det være traditionelle retter, eller er det ok at eksperimentere? Og hvordan sørger jeg for, at alle smagsløg og ganer bliver imødekommet?

Catering – nem mad til festen eller receptionen

Samtidig er der den helt store logistiske udfordring, som handler om indkøb til – og tilberedning af – den store mængde mad. Står du alene med opgaven, og drejer det sig om mere end tyve mennesker, kan denne opgave virke ganske uoverstigelig. Og så er det godt, at du kan bestille mad ud af huset hos et professionelt catering firma.

I modsætning til hvad mange tror, er catering nemlig ikke nødvendigvis meget dyrt. Faktisk vil du ved anvendelse af et catering firma som oftest opnå en billigere pris pr kuvert, end hvis du selv havde skulle forestå indkøb og madlavning. Dette skyldes, at dit catering firma typisk kan foretage indkøb i større mængder, og dertil har en lang række stordrift fordele. Du sparer således både tid, penge og besvær, når du vælger at bestille mad ud af huset fra et catering firma.

Bestil catering hos ebuffet.dk – det bliver ikke nemmere

Blandt de catering firmaer, hvor kvaliteten ligger i top og priserne i bund, finder du ebuffet.dk. Her kan du nemt og hurtigt bestille nøjagtig det antal kuverter, du skal bruge, og i de mad varianter, du ønsker. Du kan se det store udvalg af mad ud af huset på ebuffet.dk