Malerfirma Albertslund

Lad dit malerfirma i Albertslund tage hånd om renoveringen

Lad dit malerfirma i Albertslund tage hånd om renoveringen

Skal dit hus eller din lejlighed i Albertslund males indvendig? Så kan det anbefales at du tager kontakt til din lokale maler eller til et professionelt malerfirma og indhenter et godt tilbud.

Hvorfor betale for malerarbejde?

Måske tænker du at der er penge at spare ved selv at male sin bolig. Dette viser sig dog i langt de fleste tilfælde ikke at holde stik – i hvert fald ikke hvis arbejdet skal gøres ordentligt.

Det er klart at hvis du blot ønsker at smøre lidt maling ud over væggene kan du sagtens gøre det selv. Du skal blot ikke regne med at resultatet bliver hverken smukt eller holdbart. Du skal som minimum slibe og rense dine vægge for at forberede dem på det nye lag maling. Diverse ujævnheder og huller skal spartles ud, og så skal væggene primes med det der kaldes Microdispers eller ”blåt vand”. Ellers vil malingen ikke binde til overfladen, og vil efter et stykke tid begynde at skalle af. Denne fremgangsmåde forudsætter at du har mulighed for at male på de rå vægge.

Er væggene behængt med gammelt slidt tapet eller væv, skal dette som oftest først fjernes. Dette er et stykke slidsomt arbejde, som sagtens kan tage en dag per rum, idet tapet og væv sidder rigtig godt fast. Og når først tapetet eller vævet er væk, kan det sagtens ske at pudset inden under er i så ringe en forfatning at det nødvendiggør en fuldspartling.

Er der blot mindre revner eller skrammer i pudset vil du kunne ”nøjes” med opsætning af filt. Og så skal du i gang med den egentlige maling af vægge, lofter og træværk. Det er de færreste vægge som kan nøjes med et enkelt lag maling, så her skal du også belave dig på at bruge mange dage.

Alt i alt kan det bedst betale sig at få en professionel maler på opgaven. Få et godt tilbud på malerarbejde hos Malerkanonen.dk