jernhandler

Hvordan kommer du af med dit skrot?

Hvordan kommer du af med dit skrot?

Hvad end du ligger inde med metal- eller jernskrot, så kan det være svært at vide, hvordan man kommer af med det. Det er nemlig langt fra altid, at det giver mening af køre det på lossepladsen. Især også fordi, at du rent faktisk ofte kan få penge for skrot, hvis du vælger at tage det til en skrothandler.  

Men lad os prøve at se på, hvordan du kommer af med diverse jern- og metalskrot, som du måske ligger inde med. Det gælder både for dig som privatperson, men også for dig som har erhvervsskrot, du skal af med.

Sådan kommer du af med dit jern- og metalskrot

Først og fremmest skal du have fat i en skrothandler, når du vil af med dit skrot. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle typer skrot, som vedkommende tager imod. En skrothandler tager f.eks. ikke imod skrotbiler, og du kan heller ikke få en skrotpræmie for den.

Der er desuden særlige begrænsninger, når det kommer til produkter, som også kan indeholde miljøskadelige stoffer. Det er nemlig heller ikke noget, din skrothandler tager imod.  

Når alt dette er sagt, så er der utrolig mange andre ting, en skrothandler tager ind. Og som en ekstra bonus, så får du penge får det, du afleverer til skrothandleren. Der er derfor også en ekstra bonus at hente for dig, som vælger at komme af med dit skrot på en forsvarlig måde. Der er nemlig ikke behov for, at lade det flyde på ens grund eller udskyde at komme af med det. Du kan enten selv køre det til en skrothandler, eller du kan vælge at få det afhentet. Valget er selvfølgelig helt op til dig. 

Når du skal finde den skrothandler, som du kan køre dine ting til, kan du starte her: https://www.jernkaellingen.dk/