glarmester

Har du brug for en dygtig glarmester i Nykøbing Falster?

Har du brug for en dygtig glarmester i Nykøbing Falster?

Glasset i soveværelsesvinduet er punkteret, spejlet på badeværelset er revnet, og du står og mangler en ny stænkplade i glas i specialmål… klarer du det selv? Næppe. Selv de bedste gør-det-selv-håndværkere har det rette værktøj og teknik til at kaste sig ud i udskiftning af glas og spejl.

Overlad glasarbejde til en professionel glarmester i Nykøbing Falster, så risikerer du ikke ekstra arbejde.

Brug en dygtig glarmester i Nykøbing Falster

Ofte risikerer folk, der selv kaster sig over udskiftning eller tilskæring af glas og spejle, at smadre noget undervejs. Selv de mest påpasselige hænder kan ikke hamle op med en glarmesters værktøj til at bære og skære. Nogle håndværksopgaver ER bare bedre overladt til fagfolk, og glarmesterarbejde er én af dem!

Hvad kan en glarmester lave?

En glarmester i Nykøbing Falster eller i nærheden af, hvor du bor, kan som regel tilbyde alt inden for glas og spejle. Udskiftning, tilskæring i specialmål eller slibning er nogle af de mest almindelige glarmesteropgaver.

Når du har brug for en fagmand til glas eller spejl, så kan du i de fleste tilfælde få materialer leveret gennem glarmesteren. Det vil konkret sige, at hvis du skal have udskiftet en punkteret termorude, kan glarmesteren som regel sørge for både indkøb, transport og montering af ruden. 

Også specialopgaver

Udover at indkøbe, transportere og montere tager en glarmester sig dog også af specialopgaver, Hvis du har brug for et spejl med facetslebne kanter eller i et særligt mål, kan du få et tilbud på opgaven direkte fra din lokale glarmester. Bor du i en ældre bolig med blyindfattede ruder, kan du også få udskiftet enkeltglas efter behov hos en glarmester.

Gå ikke vinteren i møde med en dyr varmeregning på grund af en punkteret termorude – få den udskiftet. Kontakt en glarmester og få et tilbud på din opgave.