ølbrygning

Find de bedste ingredienser til ølbrygning online

Find de bedste ingredienser til ølbrygning online

Drømmer du om at dyrke hjemmebryggeri som hobby, og på sigt skabe dine egne helt unikke resultater? Så skal du have fat på det rette brygudstyr – og selvfølgelig de bedste ingredienser.

Hvilke ingredienser skal jeg bruge til ølbrygning?

Er du i besiddelse af et decideret bryganlæg, kan du med fordel købe dine ingredienser til ølbrygning i løs vægt. På den måde kan du nemlig selv styre såvel sammensætningen af ingredienser, hvilket kan påvirke øllets smag, som gærings tiden hvilket har indflydelse på øllets karakter og styrke.

Som basis for en vellykket brygge proces har du brug for malt, humle, gær og sukker. Dertil kan man vælge forskellige tilsætnings stoffer så som krydderier, urt, lakridsrod, kandis og egechips som er med til at give øllet smag og dybde. Og med diverse All Grain Kits får du samtlige ingredienser i nøje afmålt forhold – perfekt til dig som blot ønsker at brygge øl, og ikke udføre yderligere eksperimenter.

Hvor finder jeg de bedste ingredienser til ølbrygning?

Hos ølbrygning.dk finder du såvel de præfabrikerede All Grain Kits som enkelt stående ingredienser – det hele i højeste kvalitet. Ølbrygning.dk får eksempelvis malt fra tre af de mest velansete internationale producenter, og du finder mere end 60 forskellige malt typer i den online shop på ølbrygning.dk. Du kan vælge og vrage blandt malt typer i forskellige ristnings grader samt et bredt udvalg af karamel malte og mere sjældne former for malt.

Der ud over kan du bestille dine humle pellets fra ølbrygning.dk som fører over firs forskellige sorter. Når du køber humle pellets hos ølbrygning.dk leveres disse altid friskpakket i vakuum poser. Og så kan du tilmed bestille såvel tørgær som vådgær fra producenterne Brewolution, Wyeast, Mangrove Jack’s, og Lallemand.

Du kan se det store udvalg af brygudstyr og ingredienser til ølbrygning i den online shop på ølbrygning.dk