Militær

Er du det, man kalder militær materiale?

Er du det, man kalder militær materiale?

Mange unge og raske drenge leger røvere og soldater, når de er små, men der er lige så mange, der leger krig; og selvom det måske ikke er lige så velanset og politisk korrekt, så er krig jo noget, der fylder i mange menneskers hoveder, så derfor er det klart, at det daler ned til børnene.

Vi ser det i nyheder, forældrene snakker om det, vi frygter for vores egen sikkerhed her i landet, og vi er bange for at blive invaderet.

Derfor har langt de fleste lande også styrker, der fungere til lands, til vands og i luften, hvis der skulle forekomme en invasion – mens der er andre, som er aktive i styrken angående bistand ved krigssituationer i andre lande.

Det er den slags militære personer, som aktivt har valgt at være en del af det opretstående personale, der altid er beredt, hvis de skal bistå ved en aktion i et land, som man har en alliance med.

De andre af os skal én gang om året ind at trække et nummer og undersøges, om vi egentlig er egnede til at indgå i militært regi.

For nogle mennesker glæder man sig helt uhørt, til denne dag oprinder, som oftest forekommer ved 18-årsalderen, mens andre ikke kan vente med at få den overstået og håber på, at de trækker frinummer, så de ikke skal være en del af de aktive styrker i landet.

Sådan er man så forskellige, og man skal også lige finde ud af i samme ombæring, om man egentlig er dannet af det stof, som egner sig til militæret, for det er mere reglen end undtagelsen, at man finder sig selv i situationer, som man egentlig ikke havde ønsket sig.

Derfor kan man så også vælge af melde sig til mindre styrker herhjemme for at tjene ens lands.

Man kan også bare klæde sig på til militær lige her: https://xtragrej.dk/shop/6-beklaedning/