aloe vera

Boost din krop med naturens eget vidundermiddel!

Boost din krop med naturens eget vidundermiddel!

Aloe Vera er en plante, du sikkert kender af navn – men kender du den af gavn? Aloe Vera er en af de planter, der siden tidernes tidligste begyndelse er anvendt allerhyppigst i naturmedicin. Hos VeraCura.dk forhandles et bredt sortiment af produkter udvundet fra denne helende vidunderplante – og så fremstilles de faktisk i Danmark – hvilket ellers sjældent ses. Ved egenproduktion kan alle kunder sikres en billige vare i høj kvalitet.

Desuden får du ved online bestilling leveret alle produkter lige til døren – og fragten er fri hvis købesummen er på over 500 kroner.

I planten findes en lang række vitale vitaminer: A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin og samt mange af B’erne: 1,2,3,6 og B12. Sidstnævnte ses sjældent i planter, hvorfor det er endnu en unik fordel at føje til listen over egenskaber. Aloe Vera indeholder desuden folinsyre og cholin.

Aloe Vera kan også byde på mere end 20 mineraler, blandt andet almenkendte som magnesium, jern og calcium. 

Din krop har brug for aminosyrer for at fungere optimalt. Der findes dog otte af dem, der har særlig vigtig betydning. Aloe Vera har i sig mindst 18 aminosyrer, og de føromtalte udslagsgivende er inkluderet.

Måske tænker man ikke altid lige over det, men planter indeholder faktisk også fedt – det gode af det! Det, som vi alle skal have. I Aloe Vera er en lang række som HCL cholesterol, B-sitosterol og campesterol. Disse har alle gode egenskaber, blandt andet sænker de niveauet af fedtstoffer i blodet, der potentielt kan være meget farligt, ligesom de kan reducere eventuelle risici for allergier og afhjælper besvær med fordøjelse og træg mave.

 

Har du hørt udtrykket “adaptogen”? Tænker du på det engelske ord “adapt”, der jo betyder “tilpasse”, så findes meningen; en adaptogen plante som Aloe Vera øger nemlig din krops helt egen naturlige modstandstkraft, hvilket skyldes tilpasning til ydre ændringer. Hermed er du bedre rustet til at modstå sygdom og infektion.

Når du er eksponeret for eksempelvis forurening, hvilket de fleste mennesker ganske enkelt ikke kan undgå i et eller andet omfang, er Aloe Vera også behjælpelig. Mange er enige om, at planten kan bidrage til en afbalancering af din krops system, hvilket gør dig mere resilient både fysisk og følelsesmæssigt ved en sådan eksponering.

Aloe Vera er har en blød konsistens, der kan minde om en gelé. Det gør det nemt for kroppen at transportere den gennem eksempelvis tarmen og opsuge tilstedeværende giftige stopper. Derfor kan planten også anbefales til detox.

Det er næppe nødvendigt med overbevisning; skynd dig ind på Vera.Cura.dk og boost krop og sjæl med et af naturens egne vidundermidler!